Saturday, March 28, 2009

ALEXANDER DEN STORE

Alexander Den Store ble idag den første som rundet en halv kilo, idag veide han 505kg!!:) Han lever opp til navnet sitt denne store bamsebrakaren:) En skikkelig kosebamse kan man si:)

3 comments:

Marharr said...

hei. utrolig søte!! smelter fullstendig. jeg er veldig interessert i en sort hann-mops. har du tenkt å selge noen av dem?

Unknown said...

He he 505kg, stakkars lillemor:P så artig at de vokser og trives og at lillemor er så flink:-) morro nå som de har begynt å se, det blir jo bare mer og mer spennende fremover etterhvert som de vokser og utvikler seg, spennende og se hvilke personligheter de får osv:D Har du vært med på valping før eller var det første gangen? Hvordan synes du det er? er det slitsomt/ litt skummelt eller går det greit? Har du fri fra studiene om dagene nå da eller? Man må vel nærmest være døgnvakt den første tiden? Åh søte små gul:)

Unknown said...

Kan tenke meg det er morro og spennende og se de ta form etterhvert:-) hehe skjønner godt du sovner over bøkene ja, kan jo sikkert være littav en jobb dette;) hva er det du studerer da? Bruker dere stille lillemor noe på utstilling eller?


Litt om meg og Lillemor

Jeg er en 22 år gammel jente som studerer i bergen, her bor jeg sammens med min kjære Rune og "babyen" vår, Lillemor:) Lillemor er en en svart liten mops som vi har vært så heldige å få kjøpe med kennel sundkjerringen her i Bergen:) På denne bloggsiden vil jeg skrive om Lillemor`s utvikling fra valp til voksen og forskjellige hendelser som skjer i hennes liv. Hadde vært kjekt om dere la igjen noen kommentarer:) Kos dere:)

Kennelnavn:

Kennelnavn:
Sundkjerringens Darling Betty Boop

Arkiv