Wednesday, December 3, 2008

Mopsetreff på myrbø:)

30 november var det klart for et mopsetreff igjen og oppmøtet var stort=) Tror det blei mellom 20 - 30 mopser på det meste! E e heilt forelska i disse små skapningane, dem er så utrolig rare, skjønne, snille, fantete og merklige. E vel kanskje ikke et ord som kan beskrive en mops, men dissa forklara litt av ka man kan forvente se. Nokken syns mopsa e stygge, nokken styggsøte og andre kjempe søte.. For me e d definitivt d siste! Selv om dem har en tendens til å minne d om en liten sofagris:) På 17 mai i år spaserte e, min samboer og lille mopsen min lillemor i byen, i det vi gikk forbi en liten gutt og mora hannes hørte e,"Se mamma!, en GRIS!!!!". hahah.. da lo e godt!

Her står lillemora mi i midten blant de svarte, sikkert på jakt etter noe godt å spise:O)

Nesten en liten nuss:)
Her e minstemopsen i gruppen som møtte opp, så søt;)

Smånurkene på jakt etter hundegoddis;)

Samling rundt minuttets "matmor":)

Her spasere dem over "broa", lillemor leda ann.. alt for godteri:)

Og da va vi nede igjen....

Lillemor e alltid på plass når det kommer t mat:)

Gjeeeeeeeeeeeeesp!!..

Nam nam nam...

Litt leikeslossing mellom to valpa..

Her e suttemopsen:) så søt! Tunga hang ute heile tida, som et lite barn som sutta på tunga;)

2 comments:

CB said...

Hei hei :-)

Prøvde å finne en web side eller nr. til kennelen du hadde oppgitt at du hadde kjøpt den nydelige mopsen din, men uten hell. Har du noe av det? Vil så gjerne ha en mops, men finner ikke mangen som selger..

Mvh. Christine

caroline said...

Heisann:)
De har ikke hjemmeside, bare en email adresse. Moren til Lillemor venter valper nå til helgen, men vet ikke om de allerde er lovet bort! Lillemor er også parret, men vi vet ikke om hun venter valper før om et par uke, da skal hun ta ultralyd:)
Emailen deres er: pmartem@broadpark.no

Caroline


Litt om meg og Lillemor

Jeg er en 22 år gammel jente som studerer i bergen, her bor jeg sammens med min kjære Rune og "babyen" vår, Lillemor:) Lillemor er en en svart liten mops som vi har vært så heldige å få kjøpe med kennel sundkjerringen her i Bergen:) På denne bloggsiden vil jeg skrive om Lillemor`s utvikling fra valp til voksen og forskjellige hendelser som skjer i hennes liv. Hadde vært kjekt om dere la igjen noen kommentarer:) Kos dere:)

Kennelnavn:

Kennelnavn:
Sundkjerringens Darling Betty Boop

Arkiv